Adres station Tilburg

Het centrale station van Tilburg is makkelijk te vinden. Het adres is Stationspassage 9, 5038 CA Tilburg. Als je vanaf de snelweg komt en je wilt richting het station kun je de borden volgen voor het centrum. Het centrum ligt tegenover het station. De meeste auto’s beschikken tegenwoordig over navigatie waardoor je eenvoudig het adres kunt invoeren en vervolgens stap voor stap te horen krijg waar je naar toe moet. Je kunt ook Google Maps gebruiken op telefoons met Android. Heb je een iPhone kun je gebruik maken van Apple Kaarten.


how to add map to website

Stationspassage 9

Het station van Tilburg ligt dus op de Stationspassage op nummer negen. De hoofdingang van het treinstation is te vinden aan de zuidkant. Aan de westkant kun je de NS Zone Taxis vinden mocht je hiermee verder willen reizen. Aan de andere kant, de oostkant zijn er de meeste mogelijkheden om je fiets te stallen. Zo zijn er twee stallingen waar je gratis je fiets kunt stallen maar ook is er hier een bewaakte fietsenstalling aanwezig. Op het station zelf kun je gebruik maken van het toilet en wat te eten halen bij de diverse horecagelegenheden.

Het station vinden met navigatiesoftware

Iedereen die in bezit is van een smartphone kan het station eenvoudig vinden met behulp van navigatie software. De meest gebruikte is Google Maps maar je kunt ook een alternatief gebruiken zoals Apple Kaarten of Waze. Het enigste wat je hoeft te doen is de locatie in te vullen van het station, in dit geval de Stationspassaage en de navigatie berekend dan vanzelf de route. Als je locatie aanstaat hoef je je beginpunt niet in te vullen. Je kunt vervolgens kiezen of je de route met de auto wilt afleggen maar het kan ook met de fiets of wandelend.