Looproute centrum

Wil je vanaf het station Tilburg naar het centrum? Dat is lopend heel goed te doen. Je doet er namelijk een minuut or 7 over om in het centrum te komen. Eenmaal buiten het station is het belangrijk om linksaf te slaan, de spoorlaan op. De spoorlaan is een weg die parellel loopt aan het treinspoor, dus dat kan niet missen. Als je eenmaal bij de kruising met de Heuvelring bent aangekomen dan ga je rechtsaf. Je loopt dan via de Heuvelring richting het centrum.

Breed scala aan winkels en horeca

Het centrum van Tilburg is bruisend te noemen. Er is letterlijk voor ieder wat wils. Zo kom je bekende namelijk tegen zoals de HEMA, ZARA en Primark bijvoorbeeld. Naast deze kledingwinkels kun je ook sportwinkels in het centrum vinden zoals de Decathlon bijvoorbeeld. Ook qua eten en drinken is er genoeg te vinden. Breng een bezoekje aan de McDonald’s of bezoek de Jumbo of Albert Heijn, beide aan de rand van het centrum te vinden. Een terrasje pakken voor een biertje of lekker lunchen / dineren? De Vos en de Craen, Tapasbar Mañana, Vapiano Tilburg, Intermezzo Tilburg Centrum, I Wok & Go, 't Taphuys en t Elfde Gebod zijn aanraders. Allemaal horeca welke in het centrum te vinden zijn.

Stadsdelen in Tilburg

Tilburg kent verschillende stadsdelen met elk hun eigen kenmerken. Er zijn zowel drukke, als rustige wijken te vinden, met veel winkels en terrasjes.

De Binnenstad in Tilburg

De Binnenstad van Tilburg is een populaire bestemming voor toeristen en inwoners van de stad. Het biedt vele winkels, restaurants en andere voorzieningen. Het is een levendige en gezellige plek met veel te zien en te doen. Of je nu op zoek bent naar een leuk restaurant, een schattige winkel of gewoon een gezellige plek om te wandelen, in de binnenstad van Tilburg zul je zeker vinden wat je zoekt.

Oud-Zuid in Tilburg

Oud-Zuid in Tilburg is een woonwijk in het zuiden van de stad Tilburg. Het gebied is een van de oudste wijken van de stad en kenmerkt zich door een diverse bevolking en een rijke historie en cultuur. De wijk biedt vele voorzieningen zoals winkels, restaurants, musea en theater. Oud-Zuid is een aantrekkelijke woonwijk voor mensen die van diversiteit en cultuur houden. Er zijn veel verschillende soorten woningen te zien, van oude monumentale panden tot nieuwbouw huizen. Er is dus voor iedere smaak wat wils.

Tilburg Oost

Tilburg Oost is een wijk in de stad Tilburg in Nederland. De wijk ligt in het oosten van de stad en heeft ongeveer 800 inwoners. In Tilburg Oost vind je allerlei voorzieningen voor een fijne daguitstap. Zo zijn er onder andere gezellige mogelijkheden voor een wandeling of een fietstocht. Tilburg Oost is een wijk waar je je geen moment verveelt!

Tilburg Oud-Noord

Tilburg Oud-Noord is een uniek stadsdeel met een rijke historie en cultuur. Het biedt bewoners en bezoekers vele mogelijkheden om van de stad te genieten. Er zijn tal van volksfeesten, evenementen en festivals die het hele jaar door plaatsvinden. De mensen zijn er warm, vriendelijk en gastvrij. Het is een aantrekkelijke woonomgeving met vele voorzieningen. De woningen in Tilburg Oud-Noord zijn uniek en karakteristiek. Er zijn vele monumentale gebouwen en panden die getuigen van de rijke historie van het stadsdeel. Het is een aantrekkelijke woonomgeving met vele voorzieningen. De winkels in Tilburg Oud-Noord zijn gevarieerd en er is voor ieder wat wils. Er zijn vele kleine, onafhankelijke winkels die de sfeer van het stadsdeel levendig houden. Er zijn ook tal van restaurants, cafés en bars waar bezoekers kunnen genieten van de heerlijke Tilburgse keuken. Ook zijn er vele parken en groene ruimtes, waar bewoners en bezoekers van kunnen genieten.

Tilburg Noord

Tilburg Noord is een stadsdeel in het noorden van Tilburg. Het is het meest dichtbevolkte stadsdeel van Tilburg en tevens het meest economisch actieve deel van de stad.

Tilburg West

Tilburg West is een stadsdeel van de Nederlandse stad Tilburg. Het is gelegen in het westen van de stad. De wijk kent een rijke historie, die teruggaat tot de middeleeuwen. Tegenwoordig is Tilburg West een moderne wijk met veel voorzieningen voor bewoners en bezoekers.

Reeshof Tilburg

De Reeshof is een wijk in het westen van Tilburg. Het is een wijk met veel voorzieningen, zoals het Educatieve Centrum Reeshof. De wijk bestaat voornamelijk uit woningen en is een rustige woonwijk. Er zijn een aantal voorzieningen in de wijk, zoals een supermarkt, een school en een kinderdagverblijf. Ook zijn er een aantal parken in de wijk, waar inwoners kunnen genieten van de natuur.