Parkeren station Tilburg

Rondom het station van Tilburg zijn er verschillende mogelijkheden om je auto te parkeren. Deze parkeergelegenheden zijn ook van toepassing voor wanneer je het centrum wilt bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld parkeren in parkeergarage Knegtel of op de Parking Spoorzone P2. Wil je alleen iemand even afzetten maak dan gebruik van de Kiss and Ride.

Parkeren station Tilburg

Als je je auto dichtbij het station van Tilburg wilt parkeren zijn er volop mogelijkheden om dit te doen. Het parkeren van de auto kun je het beste doen in één van de parkeergarages die rondom het station liggen. Er zijn meer dan genoeg parkeergarages waardoor er gegarandeerd een plek beschikbaar. Het ligt niet alleen vlakbij het treinstation maar je loopt ook zo het centrum in.

Parkeergarage Knegtel

De eerste mogelijkheid om je auto te parkeren is in parkeergarage Knegtel. Het ligt op loopafstand van het station maar ook het centrum. Het is een ruime parkeergarage en er zijn voldoende plekken beschikbaar. Daarnaast is het parkeren ook nog eens hartstikke betaalbaar mag een maximaal dagtarief van slechts € 8,00. Per half uur kost het € 1,00.

Parking Spoorzone P2

Als je je auto liever niet parkeert in een parkeergarage is er ook een parkeerplaats dicht in de buurt van het station. De Parking Spoorzone P2. Voor een minimaal bedrag kun je hier de hele dag je auto kwijt. Vanaf deze parkeerplaats is het nog maar slechts acht minuten voordat je op het station bent. Verder hangen er diverse camera’s die je auto in de gaten houden dus je hoeft niet bang te zijn dat daar iets mee gebeurd.

NS Station Kiss and Ride

Als je je auto tijdelijk moet parkeren omdat je iemand bij het station wilt afzetten kun je gebruik maken van de Kiss and Ride parkeerplaats die de NS heeft gebouwd. Het is de bedoeling dat je slechts een paar minuten van deze parkeerplaats gebruik maakt. Je zet iemand af, neemt afscheid en rijdt dan vervolgens weer verder. Wil je toch langer parkeren kies dan voor het parkeren in één van de bovenstaande mogelijkheden