Restaurants Tilburg

Een dag genieten in het mooie Tilburg kun je natuurlijk het best eindigen met een hapje eten in één van de vele restaurants die stad kent. De keuze is reuze en het aanbod varieert enorm. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om onbeperkt tapas te gaan eten maar je kunt ook gaan voor een wat luxere restaurant. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een lunch in plaats van een diner.

La Cubanita

Ga op reis naar het Caribisch gebied en stap binnen bij La Cubanita. Maak kennis met de lekkerste gerechten uit dit gebied en verras je smaakzintuigen. Je kunt in dit restaurant tegen een zeer voordelige prijs onbeperkt tapas eten. Er is geen maximale tijdsduur waardoor je op je gemak kunt genieten van al het lekkers. Aanraders die je zeker eens moet proberen is de Gegrilde auberinge met yoghurt-basilicumdip en frisse granaatappelpitjes, Spaanse gekruide hamburgers en de gefrituurde puntpaprika met zeezout en pijnboompitten. La Cubanita is te vinden op de Telegraafstraat 1.

Restaurant Rodeo

Een andere echte aanrader waar je eens gegeten moet hebben is restaurant Rodeo. Latijn-Amerikaanse gerechten van de grill is de specialiteit dat je absoluut zal doen smaken. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de lekkerste spareribs, een giant hamburger van maar liefst 225 gram of mixed grill waarbij je diverse soorten vlees krijgt. De sfeer in het restaurant is fantastisch en je krijgt echt het gevoel in een andere wereld te zijn. Naast het lekkere eten is het een beleving op zich. Het restaurant is gelegen op de Heuvelring 120.

De Houtloods

Wil je echt culinair genieten dan moet je eens langs de Houtloods. De locatie is fantastisch. Je gaat je genieten van je gerechten in een pand dat vroeger werd gebruikt om hout op te slaan. Bestel eens de zeebaars met mosselen en wortels of de tartaar met knol en sambai. Andere aanraders zijn de Bieten met rodekool en shiso en de kabeljouw met venkel en rabarber. Het is ook mogelijk om bij lekker weer buiten te eten. Ze beschikken over een heerlijk terras waar je lekker in de zon kunt zitten. Dat is dubbel genieten. Het adres van de Houtloods is Burgemeester Brokxlaan 1041.

Stadscafé en restaurant Meesters

Op de monumentstraat vinden we stadscafé en restaurants Meesters. Het restaurant dat gelegen is midden in het centrum richt zich op mediterraanse gerechten met een vleugje moderniteit. Deze combinatie zorgt voor de lekkerste gerechten. Zo kun je onder andere kiezen voor gegrilde zoete aardappel vooraf en heerlijke biefpuntjes Lorraine als hoofdgerecht. Als we je een dessert mogen aanraden, kies dan voor de passievruchtenbavarois. Je kunt hier terecht voor zowel lunch- als diner gerechten. Ook hebben ze een uitgebreide collectie wijnen die passen bij de gerechten die worden geserveerd. Het is dus zeker aan te raden om te vragen naar de wijnkaart.