Winkels station Tilburg

Als je te vroeg op het station bent aangekomen kun je op je gemak genieten van een kop koffie bij bijvoorbeeld Starbucks of je als je nog geen lunch hebt gehad kun je wat geen eten in het Breexz restaurant waar ze heerlijke ambachtelijk eten maken. Verder kun je ook eten en drinken halen bij de The Döner Company, Smullers,. Broodzaak, AH to Go, Eazie, Monkey Coffee en bij de Kiosk. Je kunt ook wat te lezen halen voor onderweg bij de AKO.

Breexz restaurant

Op het station van Tilburg kun je heerlijk eten bij het Breexz restaurant. Je kunt hier genieten van een lunch maar ook van een diner. Reserveren is niet nodig. Op de lunchkaart vinden we onder andere een uitsmijter, verschillende soorten tosti’s, salades en diverse broodjes. Bij koude temperaturen zijn de soepen zeker aan te raden. Vanaf 16:30 kun je hier dinergerechten bestellen. Denk bijvoorbeeld aan Spareribs, Javaanse kipsaté maar ook een gegrilde biefstuk. Om het af te maken kun je als dessert de heerlijke huisgemaakte brownies bestellen.

AKO

Bij de AKO kun je allerlei verschillende boeken maar ook tijdschriften kopen. Handig voor onderweg! Ze hebben honderden producten op voorraad en daardoor zit er altijd wel iets tussen wat geschikt is voor jou. Je kunt er ook terecht voor andere producten. Ook kun je hier tabak aanschaffen. De AKO is geopend tot 19:00.

Eazie

Heb je trek in Aziatisch eten dat ook nog eens super gezond is? Kies dan voor een heerlijk gerecht bij Eazie. Je kunt hier van alles eten maar staan vooral bekend om hun wokmaaltijden. Je kunt er ook wraps, salades en diverse smoothies bestellen. Alles kan worden gemaakt naar jouw wensen. Of je nu caloriearm wilt eten, eiwitrijk of met zo min mogelijk koolhydraten.

Smullers

Wil je het liever simpel houden en genieten van een vette hap ga dan eens langs de Smullers. In deze snackbar eet je de heerlijkste frietjes met de meest lekkere snacks. Ga jij voor de frikandel of dit keer toch voor de kroket?